Nieuws van Kerk en bestuurUncategorized

Bezwaarschrift KvK ingediend.

Het is zo ver! Het bezwaarschrift is ingediend woensdag 13 januari 2016. Volgende stap is de hoorzitting.

Wij zullen binnenkort naar het kantoor van de Kamer van Koophandel afreizen om het bezwaarschrift toe te lichten in een openbare hoorzitting.

Openbaar in de zin van: iedereen kan deze bijwonen. Althans, normaal gesproken. Het bezwaar kan kennelijk niet ontvankelijk of kennelijk ongegrond worden verklaard, maar daar gaan wij niet van uit.

De datum van de hoorzitting zullen wij zodra deze bekend is, uiteraard hier vermelden.

We zoeken een vertaler voor het bezwaarschrift, om onze Europese medestrijders te voorzien in enkele goede gronden voor bezwaar. Wie o wie voelt zich geroepen?

3 gedachten over “Bezwaarschrift KvK ingediend.

  1. Goede actie. Succes gewenst. Ik heb het in een commentaar verwerkt met de conclusie: ‘Het is de hoogste tijd dat over de bejegening van de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster door overheden waarin een beleid van afwijzing valt te ontdekken kamervragen worden gesteld aan minister Plasterk van Binnenlandse Zaken die betrokken is op twee manieren. Via de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens die de gemeente Emmen afwijzend adviseerde over de KVS bij de uitzondering over een ID-kaart en via de directie Constitutionele Zaken en Wetgeving (CZW) die regelgeving aan de Grondwet toetst.’ https://georgeknightlang.wordpress.com/2016/01/18/kerk-van-het-vliegend-spaghettimonster-maakt-formeel-en-inhoudelijk-bezwaar-tegen-besluit-kamer-van-koophandel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.