Nieuws van Kerk en bestuur

SAVE THE DATE: 11 december 2015 – 18:00

Vrijdag 11 december 2015 om 18:00 uur zal de eerste dienst plaatsvinden in de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster Nijmegen, – in Nijmegen.

De eerste kans om onze Noedelige Heiligheid te prijzen! Dit wordt gedaan door middel van een Kerkdienst. Journalisten zijn van harte uitgenodigd.
Volledig volgens pastafarische traditie zal er pasta, bier en wijn aanwezig zijn.

Graag aanwezigheid aangeven op facebook of je gaat, zie hiervoor: https://www.facebook.com/events/1615599812036978/

Kerkdienst in de vorm van een persconferentie, waarin we uitleggen wat de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster is, wat het geloof inhoud, waar we voor staan en tegen welke problemen we nu aanlopen. Tevens zal er ruimte zijn voor vragen.

Het is de bedoeling om gezellig event op te zetten, dus geen “ouderwetse” en traditionele kerkdienst zoals die te vinden is in vele andere kerken. Tijdens de dienst zal er pasta, bier en wijn zijn tegen een kleine vergoeding om de kosten te dekken en ten behoeve van de kerk.

Entree is gratis. Vergiet mee / op het hoofd is gewenst. Foto’s van de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster – Nijmegen vind je hier: https://www.kerkvanhetvliegendspaghettimonster.nl/fotos-kerk/

3 gedachten over “SAVE THE DATE: 11 december 2015 – 18:00

  1. Ben er helemaal klaar voor,ik heb al een vriend weten te bekeren,en die komt ook mee.Wilde wat bloemen meenemen om de boel wat op te leuken,weet iemand waar ze vergietmenietjes verkopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.