Doneren

Vooropgesteld, de kerk streeft geen commerciële doelen na en het bestuur krijgt geen loon. Maar wel worden de nodige kosten gemaakt. Het is ondoenlijk om deze allemaal uit privé zak te betalen.

Voor onze strijd voorzien we dat er verschillende gerechtelijke procedures gevoerd moeten worden. Een procedure om bij de KvK ingeschreven te worden en een procedure om toestemming te krijgen met het heilig hoofddeksel op het legitimatiebewijs te staan. Dit kost veel geld, te weten €331,00 aan griffierecht (kosten rechtbank) tegen de KVK en €167,00 aan griffierecht voor het legitimatiebewijs. Mochten we in Hoger Beroep moeten komen, komt hier een bedrag bovenop van: €497 en €248.  Niet mals dus. De juridische uren worden grotendeels gesponsord door Aveon Incasso en Rechtsbijstand.

De overige kosten, zoals logistieke kosten en huur van een hoogwerker begroten we op €250,–

Al met al zijn we naar verwachting een slordige €2000,00 nodig. Overschotten worden bewaard als reserve om toekomstige evenementen te blijven organiseren.

Ook doneren? Alvast bedankt!

Ook doneren? Dat kan op twee manieren.*
Via paypal kunt u een bedrag overmaken naar: [email protected] of via de paypal betaalpagina

Ook kan het of middels een bankoverschrijving naar rekeningnummer:NL93 BUNQ 2025 4126 14 ten name van: Kerk Vliegend Spaghettimonster. Mail ons even nadat je een donatie hebt gedaan met je gegevens.
Spaghettimonster Goodies als dank voor donatie (“Pledge”)
We zijn dankbaar voor alle donaties. Voor de hogere donaties hebben we een paar “spaghettimonster goodies”.

Spaghettimonster autosticker Vanaf €25,00
Spaghettimonster aansteker Vanaf €50,00
Spaghettimonster sticker + aansteker Vanaf €75,00

 

 

Stand van zaken:

Er is op dit moment €2242,05 opgehaald. Deze teller is niet “real-time” maar wordt enkele keren per week bijgewerkt.

€2242,05

 

 

 

Het doel is behaald! En nu?

Het doel is behaald! Bedankt iedereen voor de donaties. We hebben nu een redelijke kas om de kunnen procederen voor ons recht voor volledige erkenning.  Donaties blijven natuurlijk welkom, maar benadrukken dat er geen verplichting bestaat om te doneren. Naast procederen willen we ons in nadere projecten inzetten voor maatschappelijke doelen die door het geloof onderschreven worden, waaronder vrijheid in de maatschappij en internet, armoede in Nederland (vooral groepen die door de politiek vergeten worden, denk aan ouderen en daklozen die buiten het “systeem” vallen). Wij hebben de ambitie om te kijken in hoeverre wij kunnen zorgen voor een vrije breedbandinternetmarkt, die nu gedomineerd wordt door maar twee providers.

We willen midden in de gemeenschap komen te staan, waar vrijheid een belangrijk speerpunt is, waarin de échte armoede, welke vaak achter gesloten deuren plaatsvind, binnen onze gemeenschap niet mag ontstaan. En dan hebben we het natuurlijk niet over de “ik wil niet werken bijstand uitkeringstrekkers” of de “dat werk is mij te min roepers”.